
Όνομα προϊόντος:
The Hunter
Ποικιλία: Κοτσιφάλι
Κατηγορία: Ποικιλιακός οίνος Κρήτης
Εσοδεία: 2023
Χρόνος ζωής: 4 – 5 χρόνια
Αλκοόλ: 13,5% vol / Οξυτητα: 5,51g/l / pH: 3,52
Υπολειπόμενα σάγχαρα: 0,5g/l
Αμπελώνας: Μαδές
Εδάφη: Αργιλώδη
Υψόμετρο: 300m
Ηλικία: 4 έτη
Στρεμματική απόδοση: 9 tn/ha
Π Ο Ι Κ Ι Λ Ι Ε Σ
Kοτσιφάλι:
Ερυθρή ποικιλία-ορόσημο
του ονομαστού αμπελώνα στην
Κρήτη, η οποία καθορίζει το
στυλ πολλών ερυθρών ξηρών
οίνων αυτής της εξαιρετικά
σημαντικής οινοπαραγωγικής.
Δ Ι Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Α Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η Σ
Ο τρύγος γίνεται χειρωνακτικά από
τις 1 έως τις 7 Σεπτεμβρίου.
Πραγματοποιείται κλασσική ερυθρή
οινοποίηση στους 16°-20°C
με διαβροχή σε τακτά χρονικά διαστήματα
και εκχύλιση για 5 με 7 μέρες.
Στη συνέχεια, μετά τον διαχωρισμό των
στεμφύλων και την ολοκλήρωση της αλκοολικής ζύμωσης, ξεκινάει η ωρίμανση του οίνου που διαρκεί 4 μήνες σε ιδανικές συνθήκες.

Ο Ρ Γ Α Ν Ο Λ Η Π Τ Ι Κ Η
Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η
Χρώμα ελαφρύ ερυθρό.
Πολύπλοκα αρώματα φράουλας, κεράσι, βύσσινο και αποξηραμένα φρούτα
. Στόμα στρογγυλό
και απαλό με ιδανική ισορροπία
μεταξύ του αλκοόλ, της οξύτητας
και των τανινών.
Σερβίρεται στους 12°-13° C και
συνοδεύει άριστα θαλασσίνα, ζυμαρικά, κρητική κουζίνα και μια μεγάλη
ποικιλία τυριών.
Ε Τ Ι Κ Ε Τ Α
The Hunter:
Η συνέχεια της ετικέτας “The Great Hawk” σε μια πιο αστεία εκδοχή. Ένας ανέμελος κυνηγός που τελικά χάνει το θήραμά του. Ετικέτα που συνδυάζεται με το καλοκαιρινή και ανάλφρη φιλοσοφία για το συγκεκριμένο κρασί.